All-Inclusive eller flygstol ?

 

Jag måste ta en all-inclsuive resa?

Det visar vad som kallas en bra fråga och helt upp till dig – men ingen tvekan om du är iväg med barn är det enkelt och bekvämt!

Finns Semester som fyra olika typer, nämligen

Bara flygning

Här är bara en returflygning – transfer – ingen överföring och hotell och oftast utan incheckat bagage och ombord på planet. Så det är bäst för dem som vill ha en mycket billig transport och även vill planera semester på egen hand.

Se exempel på flygning resa här Sista Minuten Flygbiljett - resa/returFlygbiljett – resa/retur – du kan hitta flighter ner till 300-400 SEK.

Ospecificerat boende

Här är flyg avkastning – men oftast fortfarande utan incheckat bagage och ombord på planet. Dessutom kommer du att få en ospecificerad rum / lägenhet – vanligtvis en eller två stellar natten – så gå inte för mycket i hotellrummet standarden eller plats. Du kan vara otur eller mycket tur!

Du kan hitta denna typ av biljetter ner till 1000 SEK. Se exempel här Sista Minuten OspecificeradOspecificerad

Namngiven hotell

Här har du en namngiven hotell med rabatt – oftast med lastrumsbagage och transfer till hotellet. Ibland, frukost ingår. Du vet vad du får och det är här som du är i lågsäsongen kan justera en 4/5 stjärnigt hotell / lägenhet till 1500 SEK för en vecka!

Se exempel på Sista Minuten Namngivet hotellNamngivet hotel

All inclusive

Här får du namngav hotell med rabatt oftast med lastrumsbagage och transfer till hotellet och helpension. Måltider kan vara av varierande kvalitet men förvänta sig en vecka så mycket buffet mat! Du vet vad du får och det är här som du är i lågsäsongen kan justera alla 2000 SEK för en vecka!

Se exempel på Sista Minuten All Inclusive All Inclusive

 

Annonser